Στρώματα, μαξιλάρια, αξεσουάρ ύπνου, μηχανισμοί ανάκλισης, ποιοτικά Ευρωπαϊκά προϊόντα εισαγώμενα από τη Mediflex

Η MEDIFLEX  εισάγει στην Ελληνική αγορά οικολογικά στρώματα, μαξιλάρια και προϊόντα ύπνου  από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς οίκους. Η εξάντληση των φυσικών πόρων και η αυξημένη τα τελευταία χρόνια περιβαλλοντική συνείδηση οδήγησαν στην ανάπτυξη καινοτόμων υλικών για την κατασκευή στρωμάτων. Υλικά που σέβονται το περιβάλλον χρησιμοποιώντας ως βάση φυσικές , ανανεώσιμες πρώτες ύλες όπως η σόγια , ο κρίνος η λεβάντα , το καουτσούκ ,το νερό. Αποτέλεσμα στρώματα απολύτως Οικολογικά , Υγιεινά απαλλαγμένα από βλαβερές για το σώμα ουσίες ,που προσφέρουν ιδανικό ύπνο, άνεση και ξεκούραση.   Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς για οικολογικά προϊόντα ύπνου  η   MEDIFLEX δημιούργησε την GREEN FLEX και έφερε σε σας τα καλύτερα οικολογικά στρώματα των μεγαλύτερων κατασκευαστών στρωμάτων. Τα προϊόντα  της MEDIFLEX καλύπτουν τις ανάγκες σας για ένα ήρεμο , ξεκούραστο , αναζωογονητικό ύπνο καθώς  είναι κατασκευασμένα από φιλικά προς  τον άνθρωπο και το περιβάλλον υλικά. 

GREEN SOYA BIO( Πράσινη βιολογική σόγια)

Ύπνος σε ένα στρώμα  ΣΟΓΙΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟ σημαίνει την προστασία του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε, καθώς το υλικό δημιουργήθηκε με ένα φυσικό στοιχείο, όπως το νερό και τα αιθέρια έλαια. Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) των ΗΠΑ έχει αναγνωρίσει την εξαιρετική συμβολή της GREEN SOYA BIO για την προστασία του παγκόσμιου περιβάλλοντος.

Η σόγια είναι ένα φυτικό υλικό που αποτελείται από αμινοξέα εχει εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες, είναι σε θέση να μειώσει τις δυσάρεστες οσμές που προκαλούνται από μικροαέρια. Πλούσιο σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, δροσίζει και αναζωογονεί τους ιστούς και αποτελείται από μικροσκοπικά κύτταρα που επικοινωνούν μεταξύ τους, επιτρέποντας στον αέρα να περάσει μέσα από το στρώμα, εμποδίζει την ανάπτυξη μούχλας και ακάρεα.

Φυσικό ελαστικό αφρό  ανοικτών κυττάρων παράγεται από νερό   και αιθέρια έλαια σόγιας. Αυτό το υλικό είναι εντελώς μη τοξικό και αντιβακτηριακό . H GREEN SOYA BIO λαμβάνει πιστοποίηση OEKO TEXT STANDARD
 

ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ MEDIFLEX ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΣΑΣ

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Διαφήμιση